Reiki in Amsterdam Zuid en Amsterdam Oost bij Amsterdam South Health Center en

Ondernemerscentrum Muiderpoort

 


Reiki is een pure en eenvoudige vorm van healing die vanuit Japan is overgebracht naar het westen, waar het de laatse decennia steeds gangbaarder is geworden. De Reiki master werkt tijdens de sessie met de universele levensenergie die door alle levensvormen stroomt.

Gedurende een behandeling is de reiki-therapeut een kanaal voor deze energie, die via het kruinchakra vanuit het hart door de handen stroomt naar de cliënt. De reiki-behandelaar is de facilitator die de ruimte vasthoudt en de reiki-energie werkt als een uitnodiging voor het energiesysteem van de cliënt om het zelfhelende vermogen te activeren. Bij reiki houdt u uw kleren aan en u kunt op de behandeltafel ontspannen terwijl de therapeut de handen net boven of zachtjes op het lichaam laat rusten.

De behandeling volgt de voornaamste energiecentra van het lichaam (chakra’s),
maar van nature stroomt de energie waar het naar toe wil.

Reiki kan helpen om energie-blokkades te doorbreken en stimuleert een natuurlijke, gebalanceerde energiestroom. U kunt effecten ervaren op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Reiki kan helpen bij het voorkomen van ziekte of bij het herstellen hiervan, maar is niet bedoeld als een vervanging van reguliere geneeskunde.

Iedereen ervaart reiki anders, je kunt het niet echt goed met woorden vangen, maar veel mensen voelen zich ontspannen, in een droomstaat en comfortabel. U kunt koude of warme energie ervaren, een verschuiving in energie of een ontlading van emoties.

Een combinatie van reiki met massage is ook mogelijk. U kunt kiezen uit Reiki gecombineerd met een rugmassage, Hot lava shells massage, Thaise voetreflexmassage of Indiase hoofdmassage.

Contra-indicaties voor reiki:
Orgaantransplantatie / Recente botbreuken / Pacemakers / Psychiatrische aandoeningen

Een behandeling duurt 60 minuten. Een Reiki-massage combinatie kan ook 90 minuten duren.

 

Ook is er Reiki op afstand mogelijk: een half uur healing in uw eigen omgeving waar dan ook ter wereld, op een afgesproken tijd, met daarna een terugkoppeling per mail of Skype. 

 

Wil je zelf Reiki leren stromen? Dan kun je een Moonhealing Reiki-cursus doen, Reiki level 1 (1 dag, kosten: €225) of Reiki level 2 (1 dag of 2 halve dagen, kosten: €250). Deze cursussen worden regelmatig gegeven in kleine groepjes. Voor een prive-cursus geldt een toeslag van €50. Neem contact op voor meer informatie.