Reiki in Amsterdam Zuid en Amsterdam Oost

bij Amsterdam South Health Center en Ondernemerscentrum Muiderpoort

*De eerstvolgende Reiki-1 cursus is op vrijdag 21 juni 2024 bij Ondernemerscentrum Muiderpoort.*
Reiki is een pure en eenvoudige vorm van hands-on-healing die vanuit Japan is overgebracht naar het westen, waar het de laatse decennia steeds gangbaarder is geworden. De Reiki master werkt tijdens de sessie met de universele levensenergie die door alle levensvormen stroomt.

Gedurende een behandeling is de reiki-behandelaar een kanaal voor deze energie, die via het kruinchakra vanuit het hart door de handen stroomt naar de cliënt. De reiki-behandelaar is de facilitator die de ruimte vasthoudt en de reiki-energie werkt als een uitnodiging voor het energiesysteem van de cliënt om het zelfhelende vermogen te activeren. Bij reiki houdt u uw kleren aan en u kunt op de behandeltafel ontspannen terwijl de therapeut de handen net boven of zachtjes op het lichaam laat rusten.

De behandeling volgt de voornaamste energiecentra van het lichaam (chakra’s),
maar van nature stroomt de energie waar het naar toe wil.

Reiki kan helpen om energie-blokkades te doorbreken en stimuleert een natuurlijke, gebalanceerde energiestroom. U kunt effecten ervaren op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Reiki kan helpen bij het voorkomen van ziekte of bij het herstellen hiervan, maar is niet bedoeld als een vervanging van reguliere geneeskunde.

Iedereen ervaart reiki anders, je kunt het niet echt goed met woorden vangen, maar veel mensen voelen zich ontspannen, in een droomstaat en comfortabel. U kunt koude of warme energie ervaren, een verschuiving in energie of een ontlading van emoties.

Een combinatie van reiki met massage is ook mogelijk. U kunt kiezen uit Reiki gecombineerd met een rugmassage, Hot lava shells massage, Thaise voetreflexmassage of Indiase hoofdmassage.

Contra-indicaties voor reiki:
Orgaantransplantatie / Recente botbreuken / Pacemakers / Psychiatrische aandoeningen

Een standaard behandeling duurt 60 minuten. Een Reiki-massage combinatie kan ook 90 minuten duren.

 

Ook is er Reiki op afstand mogelijk: een half uur healing in uw eigen omgeving waar dan ook ter wereld, op een afgesproken tijd, met daarna een terugkoppeling per mail of Skype. 

 

Wil je zelf Reiki healing leren? Dan kun je een Moonhealing Reiki-cursus doen. De groepjes zijn klein, met maximaal 4 deelnemers.

Bij Reiki level 1 (1 dag, kosten: €250) krijg je een energie-inwijding, leer je de geschiedenis en filosofie van Reiki en oefen je met geven en ontvangen van Reiki. De volgende Reiki-1 cursus is op vrijdag 21 juni 2024 bij Ondernemerscentrum Muiderpoort.

 

Bij Reiki level 2 (1 dag of 2 halve dagen, kosten: €275) krijg je nog een Reiki-inwijding, leer je 3 symbolen te gebruiken en leer je healing op afstand. Vanaf level 2 mag je zelf ook Reiki professioneel gebruiken. Bij interesse kun je contact opnemen.

 

Een prive-cursus is ook mogelijk. Hiervoor geldt een toeslag van €50. Neem contact op voor meer informatie.

 

Momenteel biedt Moonhealing geen Reiki Level 3-cursus aan (de Reiki Master, waarna je zelf ook mensen mag inwijden). Deze kun je wel bij een andere Reiki Master doen als je bij Moonhealing de tweede graad hebt behaald. Net zoals je bij Moonhealing ook Level 2 kunt doen als je bij een andere Reiki Master de eerste graad hebt behaald.