Over mij

Hi, mijn naam is Monique van Geest (1978). Mijn interesse in de alternatieve gezondheidszorg komt voort uit mijn eigen jarenlange ervaring met alternatieve behandelingen voor nek- en rugklachten in combinatie met mijn passie voor persoonlijke ontwikkeling, gezondheid en spirituele groei. 

Tijdens mijn behandelingen werk ik vanuit mijn hart, afgaand op gevoel en intuïtie. De verbinding van mind-body-spirit staat voor mij altijd centraal. Massages zijn bijvoorbeeld bij mij nooit alleen maar een ervaring op het fysieke niveau. Ik vind het prachtig als iemand zich na een behandeling weer meer verbonden voelt met zichzelf en met zijn essentie. 


Mensen voelen zich bij mij snel veilig, geborgen en op hun gemak. Ik ben down-to-earth, oprecht geïnteresseerd en voel dingen snel aan. Ik ben van nature rustig en werk met subtiele energie van universele liefde en healing, aangeboden vanuit een ruimte van respect, waardering en acceptatie. 

 

Oorspronkelijk heb ik journalistiek gestudeerd (Utrecht, 2000), maar ik werk sinds 2006 als masseur (ITEC Diploma Holistic Massage, City & Islington College, Londen) en in 2008 heb ik mijn Reiki Masters diploma gehaald. Ook ben ik een Spiritual Life Coach (Holistic Healing College, Londen, 2008). In 2017 heb ik een (Energie)Readingopleiding afgerond (Resonance, Amsterdam) en in 2023 de opleiding Gentle Touch Masseur (KIOM, Eindhoven).

Ik heb 14 jaar in Londen gewoond, waar ik ook een Moonhealing-praktijk had. Daarnaast werkte ik in 5* spa’s en hotels, waaronder The Dorchester Hotel, The Berkeley en The Sanctuary Spa. In mijn behandelingen probeer ik waar mogelijk luxe-elementen te gebruiken voor een gevoel van welbehagen en een prikkeling van de zintuigen.

 

In de herfst van 2014 ben ik teruggekeerd naar mijn ‘roots’ in Nederland, waar ik woon in Amsterdam. Ik ben ontzettend blij met de fijne praktijkruimtes in Praktijk ZuidWest aan de Hillegomstraat 12, het Amsterdam South Health Center aan de Woestduinstraat 1 en Ondernemerscentrum Muiderpoort op de Domselaerstraat 18. 


Nog een leuke toevoeging: Moonhealing heeft het Veganfriendly-label toegekend gekregen; als veganist zorg ik ervoor dat mijn behandelingen vrij zijn van dierenleed en dat de producten en materialen die ik gebruik veganistisch zijn. Leden van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme (NVV) krijgen 5% korting op een behandeling, op vertoon van hun ledenpas.