Over mij

 

Ik stel me graag even voor: mijn naam is Monique van Eijndhoven (1978). Mijn interesse in de alternatieve gezondheidszorg komt voort uit mijn eigen ervaring met alternatieve behandelingen voor rugklachten in combinatie met mijn passie voor persoonlijke ontwikkeling, gezondheid en spirituele groei.

 

Tijdens mijn behandelingen werk ik vanuit mijn hart met gevoel en intuïtie. Ik ben iemand waarbij mensen zich snel veilig en op hun gemak voelen. Ik ben oprecht geïnteresseerd in mensen en voel dingen goed aan. Ik ben van nature rustig en werk met subtiele energie van healing, respect en ruimte. 

 

Oorspronkelijk heb ik journalistiek in Utrecht gestudeerd, maar ik werk sinds 2006 als masseuse (ITEC Diploma Holistic Massage, City & Islington College, Londen) en in 2008 heb ik mijn Reiki Masters diploma gehaald. Ook ben ik een gekwalificeerde Spiritual Life Coach (Holistic Healing College, Londen, 2008).

 

Ik heb 14 jaar in Londen gewoond, waar ik ook een Moonhealing-praktijk had. Daarnaast werkte in 5* spa’s en hotels, waaronder The Dorchester Hotel, The Berkeley en The Sanctuary Spa.

In de herfst van 2014 ben ik teruggekeerd naar mijn ‘roots’ in Nederland voor een nieuw avontuur in Amsterdam, waar ik woon met mijn man en dochter. In 2017 heb ik de (energie)readingopleiding afgerond bij Resonance in 

Amsterdam. Ik ben ontzettend blij met de mooie praktijkruimtes in het Amsterdam South Health Center aan de

Woestduinstraat 1 en Ondernemerscentrum Muiderpoort op de Domselaerstraat 18. 


Moonhealing heeft het Veganfriendly-label toegekend gekregen; als veganist zorg ik ervoor dat mijn behandelingen vrij zijn van dierenleed en dat de producten en materialen die ik gebruik veganistisch zijn. Leden van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme (NVV) krijgen 5% korting op een behandeling, op vertoon van hun ledenpas.