Moonhealing Life Coaching

in Amsterdam Zuid en Amsterdam Oost bij Praktijk ZuidWest
Amsterdam South Health Center en Ondernemerscentrum Muiderpoort

Soms kan het fijn zijn als u een bepaald doel wilt bereiken als er iemand met u meedenkt en u een steuntje in de rug biedt. Een life coach kan u helpen om stapje voor stapje, met focus en bewustzijn naar uw doel toe te werken. Een doel kan van alles zijn; een nieuwe baan of gezonder leven, maar ook minder vastomlijnde thema’s zoals meer vanuit uw hart leven of beter uw grenzen aangeven. 

Door uw ideeën te delen krijgen ze direct al meer vorm en door er op een positieve en creatieve manier mee bezig te zijn kunt u ook weer nieuwe inzichten en enthousiasme krijgen. Een coach kan ook werken als de spreekwoordelijke stok achter de deur, zeker als u wel veel ideeën heeft, maar deze niet altijd vorm weet te geven.

Als gekwalificeerd Spiritual Life Coach (Holistic Healing College – Londen) ben ik vooral een klankboord en focus ik op de beweegredenen die achter uw doelstellingen liggen. Ik probeer het beste uit u naar boven te halen. Samen kijken we naar de eventuele blokkades die tussen u en uw doelstellingen liggen en hoe deze te benaderen.

Mijn aanpak is down-to-earth en praktisch, we werken samen naar uw doel, vanuit uw visie. Het coachingtraject wordt speciaal voor u ontworpen en u kunt aangeven in welk tijdsbestek u uw doel wilt bereiken en wat uw financiële mogelijkheden voor coaching zijn. We toetsen de realiteitszin van uw doelstelling aan uw  eigen verwachtingen en overtuigingen.

Technieken die ook gebruikt kunnen worden zijn energiewerk, lichaamswerk, EFT, NLP, geleide meditatie en visualisatie, hypnose, voice-dialogue. Belangrijk om te onthouden is dat een coach er is om u te ondersteunen, maar dat u altijd zelf de persoon blijft die uw leven vormgeeft!   

Een coaching-sessie duurt 90 minuten en kost €115 euro. U kunt afzonderlijke sessies boeken of we stellen samen een coachingtraject op, met ingeplande consulten en eventueel ook telefoongespreken en e-mail contacten.