Moonhealing Manuele Lymfedrainage Massage

in Amsterdam Zuid en Amsterdam Oost
bij het Amsterdam South Health Center en Ondernemerscentrum Muiderpoort

Bij Manuele Lymfedrainage Massage wordt een langzame en meditatieve techniek gebruikt. Met lichte, subtiele en ritmische huidrekkingen wordt de doorstroming van lymfevocht bevorderd. Dit helpt afvalproducten te verwijderen, ondersteunt de bloedcirculatie en stimuleert de afweerreactie van het immuunsysteem.

Veel mensen denken misschien dat lymfedrainage iets is dat je alleen nodig hebt als je last hebt van vochtophoping, maar er zijn ZOVEEL andere redenen om deze behandeling te ondergaan, omdat het ook kan helpen bij bijvoorbeeld:

- diepe ontspanning door activering van het parasympathische zenuwstelsel, bijv. bij stress, burn-out, slaapproblemen, omgaan met verlies, HSP, ADHD/ADD

- bij migraine of andere hoofdpijn

- ontgiften van het lichaam, bijv. ter ondersteuning van een sapkuur/detox of voor of na een operatie (bevordert tevens natuurlijke pijnstilling)

- herstel na intensieve sporttraining of sportprestatie

- bij rusteloze benen, chronische vermoeidheid, fibromyalgie

- huidaandoeningen, b.v. eczeem

Je kunt ook kiezen voor een combinatie van Manuele Lymfe Drainage en Reiki healing, deze twee kunnen op een diep niveau samenwerken.

Er zijn ook specifieke gevallen waarin u GEEN lymfedrainagemassage zou moeten krijgen, raadpleeg daarom altijd uw therapeut of arts om te controleren op contra-indicaties bij het maken van een afspraak.

U kunt kiezen uit een behandeling van 40, 60 of 90 minuten